Ta det kallt i sommar

– Här är fläktarna att lägga band på

 

Vi minns alla värmeböljan 2018. Enligt SMHI var det den varmaste sommaren som hittills uppmätts i Sverige. Fläktarna tog snabbt slut i affärerna och med en ny sommar på intågande är det hög tid att förbereda hemmet redan nu. APPLiAnytt har därför listat några av årets svalaste produkter på fläktmarknaden!

Multifunktionell och smart fläkt

För dig som inte vill kompromissa med design och funktionalitet är den här fläkten rätt! Princess 102 cm höga fläkttorn kan styras med både fjärrkontroll, smart app eller röststyras via Alexa och Google assistent. Därtill kan den både svalka och värma ditt hem.

Kyl, rena och värm – allt i ett

Philips 3-i-1-luftrenare är perfekt för dig som vill ha en snygg kvalitetsprodukt med flera funktioner. HEPA-filtret tar bort 99,95% av partiklarna i rummet och den fullt roterbara fläkten kan enkelt sprida en frisk bris eller värma upp rummet.  

Extra kraft och kyla

En kraftfull mobil luftkonditionering som både kan kyla, avfukta och användas som fläkt i hemmet när du behöver det. Med en kylkapacitet på 10 000 BTU/t får du ett effektivt och tyst system med 4 driftlägen, 3 olika hastigheter och timer på upp till 24 timmar.

Designsäker och smidig bordsfläkt

Varför inte låta bordsfläkten stå framme och göra den till en inredningsdetalj i hemmet. Denna Q-designade bordsfläkt från Standler Form blir lätt en snackis i hemmet samtidigt som den fyller sin funktion och svalkar gott.


Tips!

Pelarfläkt, golvfläkt eller bordsfläkt – välj rätt fläkt för ändamålet!

Hur stort är utrymmet som behöver svalkas och vilken design passar in i omgivningen? Börja med att välja fläkttyp och storlek, därefter väljer du design. En fläkt som inte fyller sin funktion tar bara onödig plats i rummet.

Kyla, fläkt eller värme

Räcker det med att cirkulera luften i rummet för att skapa en svalkande bris eller behövs det en luftkonditionering? Kanske funderar du redan på en värmepump till de kallare månaderna? Då kan det vara en god investering redan nu eftersom de även kan reglera temperaturen nedåt under sommarmånaderna.

 


Branschnyheter


Frida Faxborn, näringspolitisk expert på TechSverige, Pernilla Enebrink, vd på ElektronikBranschen, Kent Oderud, ordförande i APPLiA. Bild: Grøtt, Vegard, Pressbild

Skarp branschöverskridande kritik mot elektronikskatten

Den första juli ändras elektronikskattens utformning och avdrag blir endast möjligt om varan inte innehåller brom, klor eller fosfor. Om

Ny hållbarhetsrapport från El-kretsen

El-Kretsen släppte i april sin hållbarhetsredovisning för 2022. Rapporten visar, förutom att närmare 155 000 ton material har samlat in

Årsmöte med APPLiA 

Årsmötet inleddes med ett föredrag om IT-säkerhet och vilka förebyggande åtgärder företag kan skapa i sina egna bolag för att

Sänkta skattesatser ger högre skatteuttag 

Det här är en argumenterande text från Applias ordförande Kent Oderud med syfte att påverka.  Hör och häpna – taket