IFA – Åt vilket håll är mässan på väg?

Mellan den 2–6 september genomfördes Europas största elektronikmässa IFA på Messe Berlin. APPLiAs branschansvariga Matts Spångberg var på plats och

Rapport från EuroCucina

Köket – själen i varje hem är ledorden för årets EuroCucina i Milano. EuroCucina är en del av flera mässor som sker samtidigt i Milano. Det är flärd, design, färg, form och innovation som samlas här.

Elon Expo 2022 – Eftermiddag

APPLiAnytt besökte Elon Expo 2022 torsdagen den 2 juni, och på eftermiddagen hälsade vi på i montrarna hos Smeg, Ankarsrum, F&H Group, Wilfa och Electrolux.

Elon Expo 2022 – Förmiddag

APPLiAnytt besökte Elon Expo 2022 torsdagen den 2 juni, och på förmiddagen hälsade vi på i montrarna hos Cylinda, Whirlpool, Franke, Grundig och Miele.

Elon Expo 2022 – Startskottet för nya Elon

Sammanslagningen mellan Elon och Electra blev klar för två veckor sedan, så förra veckans Elon Expo kan ses som startskottet för nya Elon.

Elon Expo är tillbaka och pågår nu

Efter två års paus på grund av pandemin är Elon Expo tillbaka och arrangeras i Örebro den 31 maj till 3 juni 2022.

IFA 2022 blir en mässa i full skala

Jens Heithecker, Executive Vice President Messe Berlin Group & IFA Executive Director, inledde IFA 2022 Global Press Conference den 27 april med att berätta att hans viktigaste uttalande är att IFA kommer arrangeras i full skala 2022.

I år återvänder mässorna

På grund av pandemin har i princip alla mässor ställts in under 2020 och 2021, men 2022 inleddes med CES (Consumer Electronics Show) i Las Vegas, i såväl digital som fysisk form – och nu är det snart dags för Elon Expo, EuroCucina och IFA.

Just nu pågår Nordbygg

Den 26-29 april pågår Nordbygg på Stockholmsmässan, en mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. I år samlas 930 företag och teman för veckan är energieffektivitet, innovation, minskad klimatpåverkan, materialets påverkan och återbruk.

Aktivitetskalender

Årets bjuder på många tillfällen att samla familj och vänner i köket. Dessutom kommer varje årstid med sina tillfällen till att se över behovet av produkter utifrån såväl smarta funktioner till snygg design eller ge bort en omtänksam gåva, eller vad sägs om Alla Hjärtans Dag, sommarens värmebölja eller julbaket?