Medlemmar


Ankarsrum Kitchen AB

Ända sedan 40-talet har de tillverkat våra robusta köksassistenter i småländska Ankarsrum. De har byggt dem för att de ska klara hårt köksarbete och hålla riktigt länge. Med sina 16 olika tillbehör hjälper de dig gärna med allt från att baka surdegsbröd till att göra smoothie, eller din egen pasta.

Kontakt

Företagsnamn:Ankarsrum Kitchen AB
Adress:Bruksvägen 1
Postnummer & ort:593 70 Ankarsrum
Webbplats:www.ankarsrum.com
Telefon:0490-533 20
Visa mermindre

Beko Nordic AB

Deras berättelse börjar 1955, när vitvaror precis blivit ett inslag i varje hushåll Sedan dess har de fokuserat på innovationer som kan bidra till att göra kundens liv ännu enklare, och vägen till en hälsosammare livsstil kortare. Användarvänlighet och smarta produktteknologier har faktiskt gjort dem det snabbast växande varumärket på den europeiska marknaden.

De är ett globalt varumärke som verkar i över 135 länder och har över 30 000 engagerade medarbetare över hela världen. 60+ års erfarenhet och ett stort urval av innovativa och hållbara produkter som gjort dem till ett av de 3 bästa vitvarumärkena i Europa*. 

 

Kontakt

Företagsnamn:Beco Nordic AB
Adress:Olof Palmes Gata 29 4 tr
Postnummer & ort:111 23 Stockholm
Webbsida:www.beko.com/se-sv
Visa mermindre

Bertazzoni Scandinavia AB

Sedan starten 1882 i staden Guastalla som ligger i Emilia-Romagna området i Italien, så har Bertazzoni producerat produkter för köket. Det började med bl.a vedspisar, men i dag så omfattar det alla olika typer av fristående eller inbyggnadsprodukter för köket.

Företaget som idag finns runtom i hela världen, finns fortfarande kvar i samma stad med sitt huvudsäte, där kärleken till mat och mekanik är hjärtat i allt man gör.

Bertazzoni – To cook beautifully

Kontakt

Företagsnamn:Bertazzoni Scandinavia AB
Adress:Torsgatan 5 A
Postnummer & Ort:111 23 Stockholm
Webbplats:www.bertazzoni.se
Telefon:+46(0) 705 88 60 58
Visa mermindre

BSH Home Appliances AB

Bosch Hushållsapparater marknadsförs genom BSH Home Appliances.

Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 500 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Området Consumer Goods omfattar även BSH Hausgeräte GmbH, som erbjuder hela spektrumet av moderna, energieffektiva och alltmer uppkopplade vitvaror och hushållsapparater. Produktportföljen sträcker sig från tvättmaskiner och torktumlare till kylskåp och frysar, spisar, ugnar, fläktar och diskmaskiner, samt små hushållsapparater som dammsugare, kaffemaskiner och matberedare.

Huvudkontoret med ledning för Robert Bosch AB ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Härifrån bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Building Technologies. I Göteborg finns vårt försäljningskontor med ansvar för försäljning och utveckling av system och komponenter för fordonsindustrin och i Lund vår utvecklingsenhet för mjukvaruapplikationer.

I koncernen ingår även de lokala bolagen BSH Home Appliances, Bosch Thermoteknik AB och Bosch Rexroth AB. Tillsammans har de kontor och anläggningar med produktion, försäljning, testverksamhet samt forskning och utveckling, från Arjeplog i norr till Lund i söder.

Kontakt

Företagsnamn:BSH Home Appliances AB
Adress:Landsvägen 32
Postnummer & ort:171 54 Solna
Webbplats:www.bosch-home.se
Telefon:08-734 12 00
Visa mermindre

Candy Hoover Oy

Candy: en framgångsrik historia, från den första tvättmaskinen till apparater som är anslutna via WiFI.

Candy producerade den första italienska tvättmaskinen 1945 och uppfann den moderna frontmatade tvättmaskinen i slutet av 50-talet.

Idag är Candy ett internationellt varumärke och erbjuder ett komplett utbud av fristående och inbyggda apparater med de mest avancerade teknologierna.

De är tillverkade i Italien med utmärkt design, funktion och prestation. Genom åren har uppdraget vart densamma: att möta kundernas behov med innovativa men lättanvända och prisvärda produkter.

Kontakt

Företagsnamn:Candy Hoover Oy
Adress:Tietäjäntie 2
Postnummer & ortFI-02130 Espoo, Finland
Webbsida:www.hoover.se/sv_SE/
Telefon: +358 9 4393000
Visa mermindre

Cylinda AB

Sedan 1958 har Cylinda funnits vid svenskarnas sida. Med rötterna i Västergötland tillverkar vi energismarta, användarvänliga och pålitliga vitvaror som står pall för livets alla utmaningar. Alltid med målet att göra vardagen lite enklare. Och roligare.

Kontakt

Företagsnamn:Cylinda AB
Besöksadress:Norrvikenleden 97
Postnummer & ort191 83 Sollentuna
Webbsida:www.cylinda.se
Telefon:08-92 35 00
Visa mermindre

De’Longhi Group Scandinavia AB

Italienska De’Longhi erbjuder högkvalitativa produkter med tidlös design inom tre kategorier; kaffe, kök och hushåll. Sedan 1974 har De’Longhi strävat efter att skapa produkter med hög prestanda och stilsäker design, som gör vardagen lite mer speciell.

Kontakt

Företagsnamn: De'Longhi Group Scandinavia AB
Adress:Kammakargatan 7
Postnummer & ort:111 40 Stockholm
Webbsida:www.delonghi.com/sv-se/
Telefon:+ 46 8 - 20 52 70
Visa mermindre

Dyson Sweden AB

Dyson är en brittisk utvecklare och tillverkare av påslösa dammsugare. Dyson grundades av James Dyson. Idag finns Dysons dammsugare i 65 olika länder. Deras forskningsavdelning finns i Storbrittanien, Singapore och Malaysia.

Kontakt

Företagsnamn:Dyson Sweden AB
Adress:Kungsträdgårdsgatan 10
Postnummer & ort:111 47 Stockholm
Webbplats:dyson.se
Telefon:070-780 21 42
Visa mermindre

Electrolux HemProdukter AB

Electrolux gör livet bättre och mer hållbart för miljontals människor genom att ständigt utveckla nya sätt att skapa smakupplevelser, ta hand om kläder och få en hälsosammare hemmiljö. Genom våra varumärken, som inkluderar Electrolux, AEG, Husqvarna, Elektro Helios, Volta och Zanussi, säljer vi mer än 60 miljoner produkter till hushåll och professionella användare varje år i över 150 länder världen över.

Kontakt

Företagsnamn: Electrolux HemProdukter AB
Adress:S:t Göransgatan 143
Postnummer & ort105 45 Stockholm
Webbsida:www.electrolux.se
Telefon:08-738 60 00
Visa mermindre

Electrolux Professional AB

Electrolux Professional är din helhetspartner – The OnE. Vårt uppdrag är att göra ditt arbetsliv enklare, mer lönsamt och verkligt hållbart varje dag.

Vilken verksamhet du än bedriver är vårt mål att göra den till den mest hållbara upplevelsen inom storkökdryck och tvätt under hela produktlivscykeln.

Kontakt

Företagsnamn:Electrolux Professional AB
Adress:Franzéngatan 6
Postnummer & Ort112 51 Stockholm
Besökadress:Ringvägen 14, Ljungby
Webbplats:www.electroluxprofessional.com
Telefon:0372-661 00
Visa mermindre