Medlemmar


Adexi A/S

Adexi A/S grundades 1987 och har i mer än 30 år byggt upp en marknadsledande position som importör av SDA-produkter för den skandinaviska och europeiska marknaden. Vi är den föredragna partner och leverantör för ledande skandinaviska och europeiska kedjor, till vilka vi tillhandahåller värdeskapande produktkoncept inom kategorin elektriska hushållsapparater/SDA. Med vårt eget starka varumärke Melissa och som agent för Hurom täcker vår produktportfölj alla prissegment. Vi är experter på att skräddarsy privata etikettkoncept i prisgrupperna överkomligt till överkomlig lyx.

Kontakt

Företagsnamn:Adexi A/S
Adress:Grenåvej 635a
Postort:Skødstrup, Danmark
Webbplats:www.adexi.dk
Telefon:+45 87 41 71 00
Visa mermindre

Ankarsrum Kitchen AB

Ända sedan 40-talet har de tillverkat våra robusta köksassistenter i småländska Ankarsrum. De har byggt dem för att de ska klara hårt köksarbete och hålla riktigt länge. Med sina 16 olika tillbehör hjälper de dig gärna med allt från att baka surdegsbröd till att göra smoothie, eller din egen pasta.

Kontakt

Företagsnamn:Ankarsrum Kitchen AB
Adress:Bruksvägen 1
Postnummer & ort:593 70 Ankarsrum
Webbplats:www.ankarsrum.com
Telefon:0490-533 20
Visa mermindre

Bertazzoni Scandinavia AB

Sedan starten 1882 i staden Guastalla som ligger i Emilia-Romagna området i Italien, så har Bertazzoni producerat produkter för köket. Det började med bl.a vedspisar, men i dag så omfattar det alla olika typer av fristående eller inbyggnadsprodukter för köket.

Företaget som idag finns runtom i hela världen, finns fortfarande kvar i samma stad med sitt huvudsäte, där kärleken till mat och mekanik är hjärtat i allt man gör.

Bertazzoni – To cook beautifully

Visa mermindre

BSH Home Appliances AB

Bosch Hushållsapparater marknadsförs genom BSH Home Appliances. BSH Home Appliances nordiska huvudkontor och svenska försäljningsorganisation finns i Solna norr om Stockholm. Marknaden består av rikstäckande återförsäljarkedjor samt andra lokala återförsäljare.

Kontakt

Företagsnamn:BSH Home Appliances AB
Adress:Landsvägen 32
Postnummer & ort:171 54 Solna
Webbplats:https://www.bosch-home.se/
Telefon:08-734 12 00
Visa mermindre

Candy Hoover Oy

Candy: en framgångsrik historia, från den första tvättmaskinen till apparater som är anslutna via WiFI.

Candy producerade den första italienska tvättmaskinen 1945 och uppfann den moderna frontmatade tvättmaskinen i slutet av 50-talet.

Idag är Candy ett internationellt varumärke och erbjuder ett komplett utbud av fristående och inbyggda apparater med de mest avancerade teknologierna.

De är tillverkade i Italien med utmärkt design, funktion och prestation. Genom åren har uppdraget vart densamma: att möta kundernas behov med innovativa men lättanvända och prisvärda produkter.

Kontakt

Företagsnamn:Candy Hoover Oy
Adress:Siarvägen 2
Postnummer & ort02130 Esbo, Finland
Webbsida:www.hoover.se/sv_SE/
Telefon: +358 9 4393000
Visa mermindre

De’Longhi Group Scandinavia AB

Italienska De’Longhi erbjuder högkvalitativa produkter med tidlös design inom tre kategorier; kaffe, kök och hushåll. Sedan 1974 har De’Longhi strävat efter att skapa produkter med hög prestanda och stilsäker design, som gör vardagen lite mer speciell.

Kontakt

Företagsnamn: De'Longhi Group Scandinavia AB
Adress:Kammakargatan 7
Postnummer & ort:111 40 Stockholm
Webbsida:https://www.delonghi.com/sv-s
Telefon:08 - 20 52 70
Visa mermindre

Dometic Scandinavia AB

Dometic Group AB är en svensk koncern som tillverkar och säljer fritidsprodukter inom områdena klimat, hygien och sanitet samt mat och dryck för fritidsfordon, båtar, personbilar samt kommersiella fordon.

Kontakt

Företagsnamn: Dometic Scandinavia AB
Adress:Hemvärnsgatan 15
Postnummer & ort:171 54 Solna
Webbsida:http://www.dometic.se/
Telefon:08-501 025 00
Visa mermindre

Electrolux HemProdukter AB

Electrolux gör livet bättre och mer hållbart för miljontals människor genom att ständigt utveckla nya sätt att skapa smakupplevelser, ta hand om kläder och få en hälsosammare hemmiljö. Genom våra varumärken, som inkluderar Electrolux, AEG, Husqvarna, Elektro Helios, Volta och Zanussi, säljer vi mer än 60 miljoner produkter till hushåll och professionella användare varje år i över 150 länder världen över.

Kontakt

Företagsnamn: Electrolux HemProdukter AB
Adress:S:t Göransgatan 143
Postnummer & ort105 45 Stockholm
Webbsida:https://www.electrolux.se/
Telefon:08-738 60 00
Visa mermindre

Elektroskandia AB

Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Verksamheten omsätter KSEK 6.048.285 (2017) och vi har 857 medarbetare på 48 platser runt om i landet.

Kontakt

Företagsnamn: Elektroskandia AB
Adress:Norrvikenleden 97
Postnummer & ort191 83 Sollentuna
Webbsida:https://www.elektroskandia.se/
Telefon:08-92 35 00
Visa mermindre

Empire Sweden AB

Empires affärsidé är att vara en oberoende distributör av hem och hushållsprodukter på den Nordiska marknaden. Logistiken bygger på både direktleveranser och distribution från eget lager i Sverige.

Kontakt

Företagsnamn:Empire Sweden AB
Adress:Ekbacksvägen 28
Postnummer & Ort:168 69 Bromma
Webbsida:www.empiresweden.se alt.www.C3.se
Telefon:08-410 584 00
Visa mermindre