2024.05.31

Fristående diskmaskin i rostfritt

Bertazzoni breddar sitt utbud av fristående köksprodukter med en diskmaskin i rostfritt stål, med handtag i tre olika varianter för att matcha företagets andra produkter.

Bertazzoni uppdaterade nyligen sina inbyggnadsdiskmaskiner, och erbjuder tre olika modeller (High-end modell med glidande frontpanel, High-end modell med vanliga gångjärn samt mellansegmentmodell med vanliga gångjärn) i fyra olika utföranden – Heritage, Master, Professional och Modern.

Nu breddar man sitt utbud med en fristående High-end modell i rostfritt stål, med anti-fingeravtrycksyta. Den har plats för 15 kuvert fördelat på tre korgar, och man kan justera höjden på korgen även när den är fylld med disk. Teleskopskenorna med kullager klarar 9 kg vikt i korgen, och automatisk lucköppning efter diskcykeln påskyndar torkningsprocessen (en funktion man kan stänga av om man så vill).

Tyst och smidig

Den fristående diskmaskinen, DW60S3UDXDP, är försedd med den nya inverter-motorn, som är tystare (39 dB), vibrerar mindre och har längre livslängd än motorerna i tidigare modeller.

Touchkontroller och vit LED-display, dold i toppen av luckan, ger användaren tillgång till åtta program, inklusive Auto-, Eco-, Snabb- och Rengöringsprogram. Inuti maskinen finns tre sprayarmar och Power Dry torkning säkerställer snabb torkning i slutet av programmet.

Diskmaskinen är försedd med 24 timmars timer och indikatorljus mot golvet visar när disken är klar. För smidig installation kan fötterna justeras framifrån. DW60S3UDXDP har diskklass A, torkklass A och energiklass D.

— Vi har sedan tidigare ett mycket brett utbud av fristående spisar samt även en hel del fristående kylprodukter, och det känns bra att nu även kunna erbjuda en fristående diskmaskin, för de som önskar få en kontrasteffekt genom att kombinera köksinredningen med rostfritt, säger Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Lansering:

Diskmaskinen Bertazzoni DW60S3UDXDP är tillgänglig i butik nu och rekommenderat cirkapris, inkl moms, är 15 000 kr och handtag (Heritage-, Master- eller Professional-serien) ingår.

För ytterligare information, kontakta:

Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia, tel 0708-12 37 81, pericsson@bertazzoni.com

Lennart Thulin, PR-konsult, Norsholmen AB, tel 0705-106 106, lennart.thulin@norsholmen.se

Om Bertazzoni

Italien är ett av de ledande länderna i världen när det gäller professionell köksutrustning – inte minst spisar. Och det återspeglas i Bertazzonis produkter. Bertazzoni grundades redan 1882 och är därmed ett av de äldsta familjeföretagen inom vitvarubranschen. Produktionen sker i Bertazzonis fabrik i Guastalla i norra Italien. Företaget är verksamt i fler än 80 länder, med drygt 300 anställda, och 2021 omsatte Bertazzoni SpA 120 miljoner euro.

2010 slogs portarna upp för Bertazzonis första showroom i Sverige, på Torsgatan 5A i Stockholm, och i januari 2024 invigdes företagets nya showroom – som helrenoverats och blivit större i och med att grannlokalen tagits över – på samma adress.

Läs mer på: www.bertazzoni.se