2024.05.23

Smeg lanserar senaste kollektionen tillsammans med Dolce & Gabbana

I samarbete med Dolce & Gabbana introducerar nu Smeg en ny kollektion av hushållsapparater och vitvaror där inspirationen är hämtad från havets och himlens färgskiftningar.

Färgerna från havet, doften av nybakade godsaker och den inbjudande atmosfären som värmer hjärtat – Dolce&Gabbana och Smeg förnyar sitt partnerskap i sann Made in Italy anda för att presentera den nya kollektionen Blu Mediterraneo.

Det är en fördjupande resa till havets djup: från den vita renheten till den blåa sinnesfriden,vågornas nyanser är huvudrollsinnehavarna i Smegs nya kollektion av exklusiva köksprodukter. Här möter färgvariationerna den livlighet och förfining som maiolikamönstret ger. Detta särskilt suggestiva mönster har djupa rötter i södra Italien och hyllar värdena av Fatto a Mano och enastående hantverk – ett ovärderligt arv att bevara och föra vidare till kommande generationer.

Den enkla glädjen av att äta frukost på ett kafé hemma förstärks med de fortsatta produkterna som presenteras i den nya kollektionen Blu Mediterraneo. Brödrosten, vattenkokaren och citrusjuicern kompletteras av den senaste lanseringens kaffekvarn, espressomaskin och mjölkskummare. Dessa är smyckade med Dolce & Gabbana’s kreativitet och Smegs omisskännliga design. Allt möts i en revolutionerande blandning som sedan samarbetets början mellan dessa två italienska mästare har förändrat uppfattningen om köksapparater. De är inte längre bara enkla produkter, utan verkliga konstverk.

Den nya Blu Mediterraneo-kollektionen kommer att finnas tillgänglig på Smeg Concept Stores, online på Smegs officiella webbshop och exklusivt utvalda återförsäljare.

Läs mer om samarbetet här.

Ladda ner pressbilder här.