2022.11.29

Smeg öppnar upp nyrenoverat showroom och butik i Malmö

Smeg öppnade sin svenska filial 2005 i det expansiva området Dockan i Västra hamnen, Malmö. Här vill man visa upp ett brett sortiment av innovativa vitvaror och exklusiva köksprodukter. Under hösten har Smegs showroom genomgått en expandering och den 23 november meddelade Smeg att de nu öppnar upp för försäljning i butiken.

Nu finns kunnig personal nära till hands för att förklara hur produkterna fungerar och ge värdefulla råd, anger företaget, och berättar att det även är möjligt att boka in personlig rådgivning för att få hjälp med att välja produkter efter behov och design.

– Vi är stolta och glada att äntligen få öppna Smeg Nordics nya Nordiska huvudkontor, bestående av både kontor, showroom och butik. Vi har legat i Dockan i Malmö sen 2005, men mycket har hänt under åren och vi har vuxit ur våra befintliga lokaler sen ett tag tillbaka. När öppningen kom från Wihlborgs att expandera till en ytterligare våning stämde allt till 100 procent. Vi har flyttat upp kontoren till andra våningen och byggt ut nedanvåningen med ett större showroom och bättre konferensutrymmen. Nu kan vi äntligen välkomna alla våra fantastiska återförsäljare, men även konsumenter att dels se alla våra fina produkter och delta i trevliga event och inspirerande utbildningar, säger Ulrika Theander, Managing Director, Smeg Nordic.

Smeg hälsar alla välkomna in på en kaffe för att uppleva företagets breda sortiment, i butiken på Dockplatsen 1 i Malmö. Mer information här.

Text: Ola Larsson