BSH Home Appliances AB

Adress: Landsvägen 32
Postnummer: 171 54
Stad: Solna
https://www.bosch-home.se

Bosch Hushållsapparater marknadsförs genom BSH Home Appliances.

Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 500 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Området Consumer Goods omfattar även BSH Hausgeräte GmbH, som erbjuder hela spektrumet av moderna, energieffektiva och alltmer uppkopplade vitvaror och hushållsapparater. Produktportföljen sträcker sig från tvättmaskiner och torktumlare till kylskåp och frysar, spisar, ugnar, fläktar och diskmaskiner, samt små hushållsapparater som dammsugare, kaffemaskiner och matberedare.

Huvudkontoret med ledning för Robert Bosch AB ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Härifrån bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Building Technologies. I Göteborg finns vårt försäljningskontor med ansvar för försäljning och utveckling av system och komponenter för fordonsindustrin och i Lund vår utvecklingsenhet för mjukvaruapplikationer.

I koncernen ingår även de lokala bolagen BSH Home Appliances, Bosch Thermoteknik AB och Bosch Rexroth AB. Tillsammans har de kontor och anläggningar med produktion, försäljning, testverksamhet samt forskning och utveckling, från Arjeplog i norr till Lund i söder.