Våra medlemsföretag delas in i tre grupper utifrån verksamhetsområden – MDA, SDA och Commercial.

Major domestic appliances (MDA) avser exempelvis varor inom kyl/frys, tvätt, disk, spis, fläkt och micro. Small domestic appliance (SDA) avser mindre varor likt dammsugare, strykjärn och hygienprodukter. Commercial är utrustning avsedd för professionellt bruk.

Produktsegment

Rensa filter
SDA
Sedan 40-talet har de tillverkat sina robusta köksassistenter i småländska Ankarsrum. De har byggt dem för att de ska klara hårt köksarbete och hålla riktigt länge. Med sina 16 olika tillbehör hjälper de dig med allt från att baka surdegsbröd till att göra smoothie, eller din egen pasta.

Ankarsrum Kitchen AB

Adress: Bruksvägen 1
Postnummer: 593 70
Stad: Ankarsrum
http://www.ankarsrum.com/
Se varumärken och läs mer om Ankarsrum Kitchen AB
Bosch Hushållsapparater marknadsförs genom BSH Home Appliances. Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 500 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology. I koncernen ingår även de lokala bolagen BSH Home Appliances, Bosch Thermoteknik AB och Bosch Rexroth AB.

BSH Home Appliances AB

Adress: Landsvägen 32
Postnummer: 171 54
Stad: Solna
https://www.bosch-home.se
Se varumärken och läs mer om BSH Home Appliances AB
SDA
Italienska De’Longhi erbjuder högkvalitativa produkter med tidlös design inom tre kategorier; kaffe, kök och hushåll. Sedan 1974 har De’Longhi strävat efter att skapa produkter med hög prestanda och stilsäker design, som gör vardagen lite mer speciell.

De’Longhi Group Scandinavia AB

Adress: Kammakargatan 7
Postnummer: 111 40
Stad: Stockholm
http://www.delonghi.com/sv-se/
Se varumärken och läs mer om De’Longhi Group Scandinavia AB
SDA
Dyson är en brittisk utvecklare och tillverkare av påslösa dammsugare. Dyson grundades av James Dyson. Idag finns Dysons dammsugare i 65 olika länder. Deras forskningsavdelning finns i Storbrittanien, Singapore och Malaysia.

Dyson Sweden AB

Adress: Kungsträdgårdsgatan 10
Postnummer: 111 47
Stad: Stockholm
http://dyson.se/
Se varumärken och läs mer om Dyson Sweden AB
Electrolux gör livet bättre och mer hållbart för miljontals människor genom att ständigt utveckla nya sätt att skapa smakupplevelser, ta hand om kläder och få en hälsosammare hemmiljö. Genom våra varumärken, som inkluderar Electrolux, AEG, Husqvarna, Elektro Helios, Volta och Zanussi, säljer vi mer än 60 miljoner produkter till hushåll och professionella användare varje år i över 150 länder världen över.

Electrolux HemProdukter AB

Adress: S:t Göransgatan 143
Postnummer: 105 45
Stad: Stockholm
http://www.electrolux.se/
Se varumärken och läs mer om Electrolux HemProdukter AB
SDA
F&H Group of Scandinavia AB är ett skandinaviskt märkeshus och ansvarar för ca 3500 kvalitetsprodukter till kök, bord och design. Deras produkter är internationellt kända, "high end" varumärken där design, innovation, funktion och trendkänslighet ligger i topp och som ledstjärna för produkternas utformning.

F&H Group of Scandinavia AB

Adress: Kanalvägen 18, 5tr
Postnummer: 194 61
Stad: Upplands Väsby
https://www.fh-group.dk/en/
Se varumärken och läs mer om F&H Group of Scandinavia AB
SDA
KitchenAid är välkänt för sitt breda utbud av högkvalitativa köksprodukter, inklusive köksmaskiner, blendrar, ugnar och andra köksredskap. Deras produkter är designade för att både se bra ut i köket och erbjuda exceptionell prestanda för matlagning och bakning.

KitchenAid

Adress: Box 5, Nijverheidlaan 3
Postnummer: 1853
Stad: Strombeek, Bever, Belgien
http://www.kitchenaid.se/
Se varumärken och läs mer om KitchenAid
SDA
I över 100 år har Melitta® ägnat sig åt att utveckla den optimala kaffeupplevelsen. Sortimentet består av kaffefilter, kaffebryggare, helautomatiska kaffemaskiner och tillhörande rengörings- och avkalkningsprodukter.

Melitta Nordic AB

Adress: Garnisonsgatan 25A
Postnummer: 254 66
Stad: Helsingborg
https://www.melitta.se/
Se varumärken och läs mer om Melitta Nordic AB
SDA
Det finns många anledningar till att Moccamaster är känd som den bästa kaffebryggaren på marknaden. De vet att det är få saker som är så goda som en kopp nybryggt, varmt bryggkaffe. Därför har de ägnat över 40 år åt att utveckla sina bryggare så att du kan vara säker på att få det perfekta kaffet varje gång. Alla Moccamasters kaffebryggare är godkända av European Coffee Brewing Center (ECBC).

Moccamaster Nordic AB

Adress: Hyllie Stationstorg 2
Postnummer: 215 32
Stad: Malmö
https://www.moccamaster.com/se/
Se varumärken och läs mer om Moccamaster Nordic AB
SDA
Groupe SEB är ett globalt företag specialiserat på små hushållsapparater och professionella kaffemaskiner, med verksamhet i nästan 150 länder. Företaget har en diversifierad portfölj bestående av 35 ledande varumärken, som distribueras genom olika försäljningskanaler. Bland dessa hittar vi exempelvis OBH Nordica och Tefal.

OBH Nordica

Adress: Löfströms allé 5
Postnummer: 174 07
Stad: Sundbyberg
https://www.groupeseb.com/en
Se varumärken och läs mer om OBH Nordica
SDA
Philips, Personal Health är en division inom det nederländska Royal Philips som är ett ledande företag inom hälsoteknik som har fokus på att förbättra människors hälsa och möjliggöra bättre resultat genom hela hälsokedjan, från hälsosam livsstil och förebyggande, till diagnos, behandling och hemvård. Företaget marknadsledande inom bilddiagnostisk, bildstyrd behandling, patientövervakning och medicinsk informatik samt inom konsumenthälsa och hemvård.

Philips Consumer Lifestyle B.V.

Adress: Herrjärva Torg 4
Postnummer: 170 67
Stad: Solna
https://www.philips.se/
Se varumärken och läs mer om Philips Consumer Lifestyle B.V.
SDA
Tyska SEVERIN är en av Europas största tillverkare av elprodukter för hem och hushåll. De har under många år stått för funktionalitet, trygghet och kvalitet. Idag adderar de innovation och design då produkterna har blivit en del av inredningen för det moderna hemmet. Med ett brett produktsortiment kan de erbjuda något för de flesta behov. SEVERIN har svenskt servicekontor, 2 års garanti och utbytesgaranti på de flesta av sina modeller.

Severin Svenska AB

Adress: Blackebergsvägen 109
Postnummer: 168 51
Stad: Bromma
https://www.severin.se/
Se varumärken och läs mer om Severin Svenska AB