Våra medlemsföretag delas in i tre grupper utifrån verksamhetsområden – MDA, SDA och Commercial.

Major domestic appliances (MDA) avser exempelvis varor inom kyl/frys, tvätt, disk, spis, fläkt och micro. Small domestic appliance (SDA) avser mindre varor likt dammsugare, strykjärn och hygienprodukter. Commercial är utrustning avsedd för professionellt bruk.

Produktsegment

Rensa filter
MDA
Ett globalt varumärke som verkar i över 135 länder och har över 30 000 medarbetare över hela världen. Över 60 års erfarenhet och ett stort urval av innovativa och hållbara produkter som gjort dem till ett av de 3 bästa vitvarumärkena i Europa.

Beko Nordic AB

Adress: Olof Palmes Gata 29 4 tr
Postnummer: 111 23
Stad: Stockholm
https://www.beko.com/se-sv
Se varumärken och läs mer om Beko Nordic AB
MDA
Sedan starten 1882 i staden Guastalla som ligger i Emilia-Romagna området i Italien, har Bertazzoni producerat produkter för köket. De började med bland annat vedspisar, men producerar i dag flera typer av fristående eller inbyggnadsprodukter för köket. Företaget som idag finns runtom i hela världen, finns fortfarande kvar i samma stad med sitt huvudsäte, där kärleken till mat och mekanik är hjärtat i allt de gör.

Bertazzoni Scandinavia AB

Adress: Torsgatan 5 A
Postnummer: 111 23
Stad: Stockholm
http://www.bertazzoni.se/
Se varumärken och läs mer om Bertazzoni Scandinavia AB
Bosch Hushållsapparater marknadsförs genom BSH Home Appliances. Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 500 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology. I koncernen ingår även de lokala bolagen BSH Home Appliances, Bosch Thermoteknik AB och Bosch Rexroth AB.

BSH Home Appliances AB

Adress: Landsvägen 32
Postnummer: 171 54
Stad: Solna
https://www.bosch-home.se
Se varumärken och läs mer om BSH Home Appliances AB
MDA
Candy producerade den första italienska tvättmaskinen 1945 och uppfann den moderna frontmatade tvättmaskinen i slutet av 50-talet. Idag är Candy ett internationellt varumärke och erbjuder ett komplett utbud av fristående och inbyggda apparater med de mest avancerade teknologierna.

Candy Hoover Oy

Adress: Tietäjäntie 2
Postnummer: FI-02130
Stad: Espoo, Finland
https://www.hoover-home.com/sv_SE/
Se varumärken och läs mer om Candy Hoover Oy
Sedan 1958 har Cylinda funnits vid svenskarnas sida. Med rötterna i Västergötland tillverkar de energismarta, användarvänliga och pålitliga vitvaror som står pall för livets alla utmaningar. Alltid med målet att göra vardagen lite enklare. Och roligare.

Cylinda AB

Adress: Norrvikenleden 97
Postnummer: 191 83
Stad: Sollentuna
http://www.cylinda.se
Se varumärken och läs mer om Cylinda AB
Electrolux gör livet bättre och mer hållbart för miljontals människor genom att ständigt utveckla nya sätt att skapa smakupplevelser, ta hand om kläder och få en hälsosammare hemmiljö. Genom våra varumärken, som inkluderar Electrolux, AEG, Husqvarna, Elektro Helios, Volta och Zanussi, säljer vi mer än 60 miljoner produkter till hushåll och professionella användare varje år i över 150 länder världen över.

Electrolux HemProdukter AB

Adress: S:t Göransgatan 143
Postnummer: 105 45
Stad: Stockholm
http://www.electrolux.se/
Se varumärken och läs mer om Electrolux HemProdukter AB
MDA
Frankes produkter präglas av god design och gedigen kvalitet. I deras produktsortiment hittar du fläktar, diskbänkar, blandare, avfallssortering, ugnar och hällar. Alla med uppgiften att uppfylla de behov och krav du har på ditt kök.

Franke Futurum AB

Adress: Bäckgatan 3
Postnummer: 930 47
Stad: Byske
https://www.franke.com/se/sv/home.html
Se varumärken och läs mer om Franke Futurum AB
Gorenje Group Nordic är en del av Gorenje Group, som är en av de ledande europeiska tillverkarna av hushållsapparater, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1950. De har produktionsanläggningar över hela Europa, i Slovenien, Serbien och Tjeckien, samt utvecklings- och kompetenscentra i Sverige, Nederländerna, Tjeckien och Slovenien. Sedan 2018 har Gorenje Group varit en del av Hisense-koncernen, en av världens ledande tillverkare av elektronik och vitvaror med 75.000 anställda och en omsättning på nära 13 miljarder EUR.

Gorenje Group Nordic

Adress: Sydvestvej 15
Postnummer: 2600
Stad: Glostrup, Danmark
http://www.gorenjegroupnordic.com/
Se varumärken och läs mer om Gorenje Group Nordic
MDA
GRAM är ett företag med över 120 års historia som började som en dansk bysmedja 1901 och har utvecklats till en modern internationell verksamhet. De tillhandahåller ett brett sortiment av vitvaror för privata hushåll i Danmark, Norge, Sverige och Finland, med produkter som inkluderar kylskåp, frysar, spisar, ugnar, diskmaskiner och mycket mer. GRAM strävar efter att kombinera teknisk expertis och förståelse för konsumentbehov för att erbjuda driftssäkra och designade produkter som möter kundernas dagliga förväntningar.

GRAM Vitvaror

Adress: Vintergatan 1
Postnummer: 172 69
Stad: Sundbyberg
http://www.gram.se/
Se varumärken och läs mer om GRAM Vitvaror
MDA
LG erbjuder lösningar både till konsumenter och företag och med ambitionen att hjälpa konsumenter leva hälsosammare, samt att minska de miljömässiga avtrycken genom hela produktlivscykeln. LG Electronics målsättning är att förgylla och förenkla människors vardag och det är deras övertygelse att de, med produkter som ligger i teknikens framkant, kan göra just det.

LG Electronics Nordic AB

Adress: Box 83
Postnummer: 164 94
Stad: Kista
http://www.lg.com/se/
Se varumärken och läs mer om LG Electronics Nordic AB
Företaget är inriktat på tillverkning av hushållsmaskiner för kök, tvätt- och golvvård samt tvätt- och diskutrustning för professionell användning och medicin- och laboratorieteknisk utrustning (Miele Professional). Den strategiska visionen är att vara världens mest pålitliga och eftertraktade premiumvarumärke.

Miele AB

Adress: Industrivägen 20
Postnummer: 171 48
Stad: Solna
http://www.miele.se/
Se varumärken och läs mer om Miele AB
MDA
Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, audio, smartphones, tablets, bärbara och smarta produkter, kameror, vitvaror, skrivare, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar.

Samsung Electronics Nordic AB

Adress: Torshamnsgatan 27
Postnummer: 164 40
Stad: Kista
https://www.samsung.com/se/
Se varumärken och läs mer om Samsung Electronics Nordic AB