Våra medlemsföretag delas in i tre grupper utifrån verksamhetsområden – MDA, SDA och Commercial.

Major domestic appliances (MDA) avser exempelvis varor inom kyl/frys, tvätt, disk, spis, fläkt och micro. Small domestic appliance (SDA) avser mindre varor likt dammsugare, strykjärn och hygienprodukter. Commercial är utrustning avsedd för professionellt bruk.

Produktsegment

SDA
Sedan 40-talet har de tillverkat sina robusta köksassistenter i småländska Ankarsrum. De har byggt dem för att de ska klara hårt köksarbete och hålla riktigt länge. Med sina 16 olika tillbehör hjälper de dig med allt från att baka surdegsbröd till att göra smoothie, eller din egen pasta.

Ankarsrum Kitchen AB

Adress: Bruksvägen 1
Postnummer: 593 70
Stad: Ankarsrum
http://www.ankarsrum.com/
Se varumärken och läs mer om Ankarsrum Kitchen AB
MDA
Ett globalt varumärke som verkar i över 135 länder och har över 30 000 medarbetare över hela världen. Över 60 års erfarenhet och ett stort urval av innovativa och hållbara produkter som gjort dem till ett av de 3 bästa vitvarumärkena i Europa.

Beko Nordic AB

Adress: Olof Palmes Gata 29 4 tr
Postnummer: 111 23
Stad: Stockholm
https://www.beko.com/se-sv
Se varumärken och läs mer om Beko Nordic AB
MDA
Sedan starten 1882 i staden Guastalla som ligger i Emilia-Romagna området i Italien, har Bertazzoni producerat produkter för köket. De började med bland annat vedspisar, men producerar i dag flera typer av fristående eller inbyggnadsprodukter för köket. Företaget som idag finns runtom i hela världen, finns fortfarande kvar i samma stad med sitt huvudsäte, där kärleken till mat och mekanik är hjärtat i allt de gör.

Bertazzoni Scandinavia AB

Adress: Torsgatan 5 A
Postnummer: 111 23
Stad: Stockholm
http://www.bertazzoni.se/
Se varumärken och läs mer om Bertazzoni Scandinavia AB
Bosch Hushållsapparater marknadsförs genom BSH Home Appliances. Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 500 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology. I koncernen ingår även de lokala bolagen BSH Home Appliances, Bosch Thermoteknik AB och Bosch Rexroth AB.

BSH Home Appliances AB

Adress: Landsvägen 32
Postnummer: 171 54
Stad: Solna
https://www.bosch-home.se
Se varumärken och läs mer om BSH Home Appliances AB
MDA
Candy producerade den första italienska tvättmaskinen 1945 och uppfann den moderna frontmatade tvättmaskinen i slutet av 50-talet. Idag är Candy ett internationellt varumärke och erbjuder ett komplett utbud av fristående och inbyggda apparater med de mest avancerade teknologierna.

Candy Hoover Oy

Adress: Tietäjäntie 2
Postnummer: FI-02130
Stad: Espoo, Finland
https://www.hoover-home.com/sv_SE/
Se varumärken och läs mer om Candy Hoover Oy
Sedan 1958 har Cylinda funnits vid svenskarnas sida. Med rötterna i Västergötland tillverkar de energismarta, användarvänliga och pålitliga vitvaror som står pall för livets alla utmaningar. Alltid med målet att göra vardagen lite enklare. Och roligare.

Cylinda AB

Adress: Norrvikenleden 97
Postnummer: 191 83
Stad: Sollentuna
http://www.cylinda.se
Se varumärken och läs mer om Cylinda AB
SDA
Italienska De’Longhi erbjuder högkvalitativa produkter med tidlös design inom tre kategorier; kaffe, kök och hushåll. Sedan 1974 har De’Longhi strävat efter att skapa produkter med hög prestanda och stilsäker design, som gör vardagen lite mer speciell.

De’Longhi Group Scandinavia AB

Adress: Kammakargatan 7
Postnummer: 111 40
Stad: Stockholm
http://www.delonghi.com/sv-se/
Se varumärken och läs mer om De’Longhi Group Scandinavia AB
SDA
Dyson är en brittisk utvecklare och tillverkare av påslösa dammsugare. Dyson grundades av James Dyson. Idag finns Dysons dammsugare i 65 olika länder. Deras forskningsavdelning finns i Storbrittanien, Singapore och Malaysia.

Dyson Sweden AB

Adress: Kungsträdgårdsgatan 10
Postnummer: 111 47
Stad: Stockholm
http://dyson.se/
Se varumärken och läs mer om Dyson Sweden AB
Electrolux gör livet bättre och mer hållbart för miljontals människor genom att ständigt utveckla nya sätt att skapa smakupplevelser, ta hand om kläder och få en hälsosammare hemmiljö. Genom våra varumärken, som inkluderar Electrolux, AEG, Husqvarna, Elektro Helios, Volta och Zanussi, säljer vi mer än 60 miljoner produkter till hushåll och professionella användare varje år i över 150 länder världen över.

Electrolux HemProdukter AB

Adress: S:t Göransgatan 143
Postnummer: 105 45
Stad: Stockholm
http://www.electrolux.se/
Se varumärken och läs mer om Electrolux HemProdukter AB
Electrolux Professional är levererar helhetslösningar för storkök, dryck, och professionella tvättlösningar. Med ett sekel av erfarenhet och ett globalt servicenätverk, har de etablerat sig som en pålitlig partner inom branschen, med huvudkontor i Stockholm och en betydande produktionsanläggning i Ljungby, Småland. Electrolux Professional är dedikerade till att leda vägen mot mer hållbara och effektiva verksamheter inom sitt område.

Electrolux Professional AB

Adress: Franzéngatan 6
Postnummer: 112 51
Stad: Stockholm
http://www.electroluxprofessional.com/
Se varumärken och läs mer om Electrolux Professional AB
SDA
F&H Group of Scandinavia AB är ett skandinaviskt märkeshus och ansvarar för ca 3500 kvalitetsprodukter till kök, bord och design. Deras produkter är internationellt kända, "high end" varumärken där design, innovation, funktion och trendkänslighet ligger i topp och som ledstjärna för produkternas utformning.

F&H Group of Scandinavia AB

Adress: Kanalvägen 18, 5tr
Postnummer: 194 61
Stad: Upplands Väsby
https://www.fh-group.dk/en/
Se varumärken och läs mer om F&H Group of Scandinavia AB
MDA
Frankes produkter präglas av god design och gedigen kvalitet. I deras produktsortiment hittar du fläktar, diskbänkar, blandare, avfallssortering, ugnar och hällar. Alla med uppgiften att uppfylla de behov och krav du har på ditt kök.

Franke Futurum AB

Adress: Bäckgatan 3
Postnummer: 930 47
Stad: Byske
https://www.franke.com/se/sv/home.html
Se varumärken och läs mer om Franke Futurum AB