Våra medlemsföretag delas in i tre grupper utifrån verksamhetsområden – MDA, SDA och Commercial.

Major domestic appliances (MDA) avser exempelvis varor inom kyl/frys, tvätt, disk, spis, fläkt och micro. Small domestic appliance (SDA) avser mindre varor likt dammsugare, strykjärn och hygienprodukter. Commercial är utrustning avsedd för professionellt bruk.

Produktsegment

Rensa filter
Sedan 1958 har Cylinda funnits vid svenskarnas sida. Med rötterna i Västergötland tillverkar de energismarta, användarvänliga och pålitliga vitvaror som står pall för livets alla utmaningar. Alltid med målet att göra vardagen lite enklare. Och roligare.

Cylinda AB

Adress: Norrvikenleden 97
Postnummer: 191 83
Stad: Sollentuna
http://www.cylinda.se
Se varumärken och läs mer om Cylinda AB
Electrolux Professional är levererar helhetslösningar för storkök, dryck, och professionella tvättlösningar. Med ett sekel av erfarenhet och ett globalt servicenätverk, har de etablerat sig som en pålitlig partner inom branschen, med huvudkontor i Stockholm och en betydande produktionsanläggning i Ljungby, Småland. Electrolux Professional är dedikerade till att leda vägen mot mer hållbara och effektiva verksamheter inom sitt område.

Electrolux Professional AB

Adress: Franzéngatan 6
Postnummer: 112 51
Stad: Stockholm
http://www.electroluxprofessional.com/
Se varumärken och läs mer om Electrolux Professional AB
Gorenje Group Nordic är en del av Gorenje Group, som är en av de ledande europeiska tillverkarna av hushållsapparater, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1950. De har produktionsanläggningar över hela Europa, i Slovenien, Serbien och Tjeckien, samt utvecklings- och kompetenscentra i Sverige, Nederländerna, Tjeckien och Slovenien. Sedan 2018 har Gorenje Group varit en del av Hisense-koncernen, en av världens ledande tillverkare av elektronik och vitvaror med 75.000 anställda och en omsättning på nära 13 miljarder EUR.

Gorenje Group Nordic

Adress: Sydvestvej 15
Postnummer: 2600
Stad: Glostrup, Danmark
http://www.gorenjegroupnordic.com/
Se varumärken och läs mer om Gorenje Group Nordic
Företaget är inriktat på tillverkning av hushållsmaskiner för kök, tvätt- och golvvård samt tvätt- och diskutrustning för professionell användning och medicin- och laboratorieteknisk utrustning (Miele Professional). Den strategiska visionen är att vara världens mest pålitliga och eftertraktade premiumvarumärke.

Miele AB

Adress: Industrivägen 20
Postnummer: 171 48
Stad: Solna
http://www.miele.se/
Se varumärken och läs mer om Miele AB
PODAB är ett familjeägt företag med lång historia och en gedigen erfarenhet av professionell tvättstugeutrustning. Sedan 1945 har de försett svenska tvättstugor med högkvalitativa produkter som tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrumsutrustning, manglar och tillbehör. De har etablerat sig som innovatörer och pådrivare av den tekniska utvecklingen inom fastighetstvätt.

Podab AB

Adress: Ekonomivägen 9
Postnummer: 436 33
Stad: Askim
http://podab.se/
Se varumärken och läs mer om Podab AB
Smeg är en italiensk tillverkare av vitvaror. Företaget håller till i Guastalla i provinsen Reggio Emilia i norra Italien. Företaget grundades 1948 av Vittorio Bertazzoni. Smeg tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp och spisar.

Smeg AB

Adress: Dockplatsen 1
Postnummer: 211 19
Stad: Malmö
https://www.smeg.com/se
Se varumärken och läs mer om Smeg AB